Full-Time
Accounting/Finance
15,000 - 25,000 ₹
/ Per Month
Closes:
28-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Siraspur
Working Hours :
10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Daily Accounting On Tally Prime Software. Need Experience Candidates In Tally Prime Software And Gst Related Work. Good Communication Skill With Customer. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, GST, TDS
More info about Accountant/ Accounts Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KRRISH ECOWARE INDUSTRIES PRIVATE LIMITED () will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KRRISH ECOWARE INDUSTRIES PRIVATE LIMITED () expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KRRISH ECOWARE INDUSTRIES PRIVATE LIMITED () expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. KRRISH ECOWARE INDUSTRIES PRIVATE LIMITED () expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dharma raja marg, gali no 4 , pipal Chowk , Rana park road ,Libaspur road ,SIRASPUR (DELHI 42) (Near by LIBASPUR red light from GT karnal road side. (near by BADLI industrial area, gate no 5 from Rohini side ).
8. What are the timings of this job?
Ans. KRRISH ECOWARE INDUSTRIES PRIVATE LIMITED () expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!