Square Jobs

Add Resume

popup cross
Back Office Sales Assistant
Job Type Full-Time category Back Office salary 18,000 - 30,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Delhi, Delhi, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Female
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: Fresher
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Chandni Chowk
Working Hours :
10.30: AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Handling Calls For Sales From Existing Customer. Make Quotation Or Performa Invoice. Backned Sales. Skills Needed : Computer
More info about Back Office Sales Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Entergy Electrical Industries will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Entergy Electrical Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Entergy Electrical Industries expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2215/4A 2nd floor chah indara Bhagirath Palace chandni chowk delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Entergy Electrical Industries expects the candidate to work for the following hours: 10.30: AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!