Square Jobs

Add Resume

popup cross
Business Development Executive
Job Type Full-Time category Manager - Communications salary 25,000 - 50,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Andheri_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Female
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Andheri East
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Identify Prospects Across Indian Metros And Global Markets.Conduct Cold Calling & Outbound Prospecting.Understand Prospect Requirements And Pitch Global Investing & Financial Planning Services.Qualify Leads And Schedule Meetings With Financial Advisors.Maintain Prospect And Follow-Up Data In Crm/Excel. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Business Development Executive Wea… Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ZECRUITERS JOBCONNECT PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ZECRUITERS JOBCONNECT PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ZECRUITERS JOBCONNECT PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ZECRUITERS JOBCONNECT PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andheri East, Chakala MIDC, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. ZECRUITERS JOBCONNECT PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!