Square Jobs

Add Resume

popup cross
Cnc Machine Operator
Job Type Full-Time category Machine Operator salary 18,000 - 25,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Sonipat, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 0-2 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Kundli
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Machines Ko Set Up Aur Operate Karo Aur Production Efficiency Monitor Karo. Routine Maintenance Aur Equipment Troubleshoot Karo. Mechanical Concerns Ko Report Karke Safety Ensure Karo. More Than 2 Years Experience Compulsory. | CNC
More info about Cnc Machine Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Urban Groove Furniture PVT LTD. will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Urban Groove Furniture PVT LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Urban Groove Furniture PVT LTD. expects the candidate to have the following skills: Cnc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Urban Groove Furniture PVT LTD. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Urban Groove furniture pvt Ltd, 1 village Nathupur industrial area opposite ARB plant number 1, sector 46 sonipat..

8. What are the timings of this job?
Ans. Urban Groove Furniture PVT LTD. expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!