Full-Time
Manager- Corporate Communications
12,000 - 15,000 ₹
/ Per Month
Closes:
28-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 12000 – Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Lamhi
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Accounting And Operation Management. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Company Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Suraj (Stretchy Wear India) will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Suraj (Stretchy Wear India) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Suraj (Stretchy Wear India) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Suraj (Stretchy Wear India) expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sai Mahaveer Bazar Azamgarh Road Udaypur Varanasi 221007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Suraj (Stretchy Wear India) expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!