Full-Time
Delivery Boy
15,000 - 18,000 ₹
/ Per Month
Closes:
28-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Vasai Road
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna Hai.
More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED (PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED) will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED (PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED (PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D.G College Vasai mumbai maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED (PACIFIC WORKFORCE PRIVATE LIMITED) expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!