Full-Time
Machine Operator
15,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
28-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Kathwada
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Machines Ko Set Up Aur Operate Karo Aur Production Efficiency Monitor Karo. Routine Maintenance Aur Equipment Troubleshoot Karo. Mechanical Concerns Ko Report Karke Safety Ensure Karo. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Lathe Machine Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pushti Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pushti Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pushti Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pushti Industries expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kathwada, ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pushti Industries expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!