Square Jobs

Add Resume

popup cross
Loading Unloading
Job Type Full-Time category Helper salary 21,000 - 32,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Pune, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: Fresher
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 10 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 21000 – Rs. 32000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Chakan
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Parcel Inscan, Outscan Karna Hai Aur Loading Unloading Karna Hai.
More info about Loading Unloading Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Corecrest Hr Services Private Limited () will provide a salary in the range of 21000 INR to 27000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Corecrest Hr Services Private Limited () expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Corecrest Hr Services Private Limited () does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gat No. 302/1/2, Moi Road, Village Kuruli, Taluka Khed, District Pune, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Corecrest Hr Services Private Limited () expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!