Square Jobs

Add Resume

popup cross
Manager Sales
Job Type Full-Time category Sales salary 25,000 - 35,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Delhi, Delhi, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Female
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Ghukna – Ghaziabad
Working Hours :
9:30 AM – 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Have An Expertise In The Field Of Manufacturing Installing, Commissioning Sewage Treatment Plant, Effluent Treatment Plant, Reverse Osmosis, Plant, & Water Treatment Plant, Softener Plant Hot Water Generator & Steam Boiler Swimming Pool Equipment’S &Heat Pump Sand Filter. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, Distributor
More info about Manager Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dgm Water Smith’S Consultancey Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dgm Water Smith’S Consultancey Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dgm Water Smith’S Consultancey Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dgm Water Smith’S Consultancey Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KHASRA NO 807 OPP MOVIE WORD MEERUT ROAD GHAZIABAD PIN 2201003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dgm Water Smith’S Consultancey Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:00 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!