Square Jobs

Add Resume

popup cross
Mechanical Design Engineer
Job Type Full-Time category Engineering salary 25,000 - 55,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Chennai, Tamil Nadu, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Home
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 55000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Ambattur
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Mechanical Design Engineerjob Location: Chennai, Ambatturqualification: Be Mechanicalexperience: 2+ Years In Designing Engineering Products And Componentsskills: Autocad, Solidworks, Creo, Gd&Tsalary: 25 30K Pm. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical, Mechanical, Mechanical This job is 100% remote.
More info about Work From Home – Mechanical Design Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PMR consulting Services will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PMR consulting Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PMR consulting Services expects the candidate to have the following skills: Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PMR consulting Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. PMR consulting Services expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!