Square Jobs

Add Resume

popup cross
Picker / Packer
Job Type Full-Time category Picker/ Packer salary 15,000 - 18,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Pune, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: Fresher
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 12 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Induri
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S2S EXPERT SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S2S EXPERT SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S2S EXPERT SOLUTIONS PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Talegaon Dabade Induri Pune Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. S2S EXPERT SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!