Square Jobs

Add Resume

popup cross
Procurement And Development Manager
Job Type Full-Time category Managment Consulting salary 40,000 - 80,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Pune, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 40000 – Rs. 80000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Chakan
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Procurement And Development Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 70 Degree Solutions will provide a salary in the range of 40000 INR to 80000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 70 Degree Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 70 Degree Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. 70 Degree Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sawardari, near chakan, pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. 70 Degree Solutions expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!