Full-Time
Purchase & Supply Chain
15,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
29-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Talawade
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Source And Negotiate With Suppliers To Acquire Goods And Services At The Best Value. Manage Inventory Levels And Track Purchasing Budgets. Maintain Supplier Relationships And Ensure Timely Deliveries. Skills Needed : Email | Record Management
More info about Purchase Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 70 DEGREE SOLUTIONS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 70 DEGREE SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 70 DEGREE SOLUTIONS expects the candidate to have the following skills: Email, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Talawade, Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. 70 DEGREE SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!