Square Jobs

Add Resume

popup cross
Store Executive
Job Type Full-Time category Store Executive salary 15,000 - 20,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Pune, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 12 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Kondhwa
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Oversee Inventory, Storage, And Distribution Of Materials For Smooth Operations. Monitor Stock Levels And Coordinate With Vendors For Replenishment. Maintain Accurate Records And Ensure Space Optimization. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email | Inventory Management
More info about Store Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STAFFONE GLOBAL SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STAFFONE GLOBAL SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STAFFONE GLOBAL SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Email, Inventory management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. STAFFONE GLOBAL SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Euler motors Pune kondhwa.

8. What are the timings of this job?
Ans. STAFFONE GLOBAL SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!