Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Accountant/ Accounts Executive
Job Type Full-Time category Accounting/Finance salary 17,000 - 21,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 30-11-2026
Location Vasai-Virar, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 01-10-2026
Apply Before: 30-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 17000 – Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Vasai Road East
Working Hours :
10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Financial Records, Prepare Tax Filings, And Ensure Compliance With Legal Regulations. Analyze Financial Data To Assist In Decision-Making. Provide Advice On Tax Planning And Savings Opportunities. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Taxation | Skills Needed : GST, Tally
More info about Accountant/ Accounts Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Suryoday Auto Pvt Ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Suryoday Auto Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Suryoday Auto Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Suryoday Auto Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Suryoday Bajaj, Top Class Enclave, Sativali Road, Vasai East..

8. What are the timings of this job?
Ans. Suryoday Auto Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!