Full-Time
Accountant
15,000 - 30,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Ghatkopar West
Working Hours :
10:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Prepare And Generate Sales Invoices Accurately And On Time.Prepare And Share Customer Quotations As Per The Sales Team’S Requirements.Record Accounting Transactions And Maintain Entries In Tally Erp/Tally Prime.Prepare Purchase, Sales, Receipt, Payment, And Journal Voucher Entries.Maintain Customer And Vendor Ledgers. Also Verify Bills, Invoices. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Taxation | Skills Needed : GST, Tally, TDS
More info about Accounts Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Infinity Trade Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Infinity Trade Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Infinity Trade Group expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Infinity Trade Group expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghatkopar – west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Infinity Trade Group expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!