Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Administrative Assistant
Job Type Full-Time category Administrative salary 18,000 - 22,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 30-11-2026
Location Cotton Green_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 01-10-2026
Apply Before: 30-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Cotton Green
Working Hours :
10:00 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Organizational Tasks Such As Scheduling, Record-Keeping, And Correspondence. Coordinate With Teams To Ensure Smooth Daily Operations. Oversee Policy Implementation And Handle Administrative Challenges. Take Update And Followup With Other Team Members. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | MS Word, > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel
More info about Administrative Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A and A ASSOCIATES will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 28, Babu Genu Nagar, Goteshwar Mandir Chawl, Harish Arjun Palay Marg, near Sai Baba Mandir Cotton green, Mumbai, Maharashtra 400033.

8. What are the timings of this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!