Full-Time
Administrative
22,000 - 105,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 22000 – Rs. 105000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Ulhasnagar East
Working Hours :
12:30 pm – 9:30pm | Tuesday to Sunday
Additional Info
Good Communication And Convincing Skills.- Confident And Comfortable Speaking With Parents.- Marketing / Sales / Counselling Experience Preferred.- Experience In The Education Industry Will Be An Advantage.- Should Be Comfortable With Field Work And Home Visits.- Target-Oriented And Disciplined.- Two-Wheeler And Valid Driving Licence Preferred. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Languages : English, Hindi, Marathi
More info about Administrative Clerk Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C10 Educare will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C10 Educare expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C10 Educare expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi, Marathi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. C10 Educare expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-SHADE/C10 , NEAR SHIV SAGAR HOTEL, NETAJI CHOWK, PRABHAT GARDEN ROAD, ULHASNAGAR – 5..
8. What are the timings of this job?
Ans. C10 Educare expects the candidate to work for the following hours: 12:30 pm – 9:30pm | Tuesday to Sunday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!