Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Area Sales Executive
Job Type Full-Time category Sales salary 25,000 - 32,500 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 32500 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
All Mumbai
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Are Looking For A Dynamic And Result-Oriented Sales & Marketing Executive To Join The Provilac Marketing Team. The Role Involves Executing On-Ground Marketing Activities, Generating Quality Leads, Engaging With Customers, And Driving Customer Acquisition Across Mumbai. Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike | License
More info about Area Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Provilac Milk will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Provilac Milk expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Provilac Milk expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P9 Farms Pvt Ltd.RedBrick Offices Ltd.Kaledonia Building,1st floor, Cabin No-09, Sahar road,Andheri East, Mumbai 400069..

8. What are the timings of this job?
Ans. Provilac Milk expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!