Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Data Analyst
Job Type Full-Time category Data Analyst salary 25,000 - 30,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Pune, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Koregaon Park
Working Hours :
10 am to 7:30 pm
Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel
More info about Data Analyst Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pace Every Door LLP will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pace Every Door LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pace Every Door LLP expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pace Every Door LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gera Sterling, Koregaon Park, Pune – 415709.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pace Every Door LLP expects the candidate to work for the following hours: 10 am to 7:30 pm.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!