Full-Time
Inventory Clerk
15,000 - 40,000 ₹
/ Per Month
Closes:
29-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Vasai Road East
Working Hours :
10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Plan, Organize, And Oversee Team Operations To Achieve Business Goals. Develop Strategies, Manage Resources, And Analyze Performance Metrics. Foster A Positive And Productive Work Environment. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel
More info about Inventory Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Target Hydrautech Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Target Hydrautech Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Target Hydrautech Private Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Target Hydrautech Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Target Hydrautech Pvt. Ltd.Tulip Complex , near Trimurti Industrial Estate, Opp. Krishna Dairy, Bhoidapada , Vasai (East), Pin. :-401208, Dist. Palghar , Maharashtra , IndiaWebsite :- https://g.co/kgs/vPjLKs.
8. What are the timings of this job?
Ans. Target Hydrautech Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!