Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Key Account Executive
Job Type Full-Time category Accounting/Finance salary 20,000 - 30,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Andheri_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Any Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Home
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 20000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Andheri West
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Sourcing & Hiring Delivery Partners. Visiting Store And Client Management. Rider Management And Mis Reporting. Order Tracking And Client Issue Resolution. Daily Reporting. P&L Management. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel | Skills Needed : Email This job is 100% remote.
More info about Work From Home – Key Account Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED (COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED (COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED (COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED (COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED (COGNIKRAFT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!