Full-Time
Accounting/Finance
18,000 - 25,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Vasai Road West
Working Hours :
11:00 AM – 8:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Financial Records, Prepare Tax Filings, And Ensure Compliance With Legal Regulations. Analyze Financial Data To Assist In Decision-Making. Provide Advice On Tax Planning And Savings Opportunities. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Taxation | Skills Needed : GST, Tally
More info about Mis Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Efficacy Global Sales And Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Efficacy Global Sales And Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Efficacy Global Sales And Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Ms power point.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Efficacy Global Sales And Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd floor, Aanand nagar near sai baba temple Vasai Road West, mumbai near by railway station minimum 2 minutes walking distance.
8. What are the timings of this job?
Ans. Efficacy Global Sales And Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM – 8:00 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!