Full-Time
Automobile Maintenance
5,000 - 12,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 5000 – Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Byculla
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Electronic Devices Jaise Appliances Aur Circuits Ko Diagnose Aur Repair Karo. Components Ko Assemble Aur Functionality Test Karo. Naye Technologies Ke Sath Updated Raho. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Mobile Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pixel Panic – Doorstep Mobile Repair will provide a salary in the range of 5000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pixel Panic – Doorstep Mobile Repair expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pixel Panic – Doorstep Mobile Repair does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pixel Panic – Doorstep Mobile Repair expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Byculla, mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pixel Panic – Doorstep Mobile Repair expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!