Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Office Boy
Job Type Full-Time category Office Boy salary 19,000 - 21,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 30-11-2026
Location Andheri_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 01-10-2026
Apply Before: 30-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 19000 – Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Andheri
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Offer Tea/ Coffee. Deposit Cheque In The Bank. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Office Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Day ‘N’ Day Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 19000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Day ‘N’ Day Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Day ‘N’ Day Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Day ‘N’ Day Services Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CUB Unit No.1&20A Wing, Navkar Chambers, Andheri -Kurla Road, Marol Naka, Andheri Mumbai-400053.

8. What are the timings of this job?
Ans. Day ‘N’ Day Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!