Square Jobs

Jobseeker Profile

popup cross
Pest Control Technician
Job Type Full-Time category Human Resources salary 8,000 - 11,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 30-11-2026
Location Dombivali_Thane, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 01-10-2026
Apply Before: 30-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 12 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 8000 – Rs. 11000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Dombivali
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Pests Ko Identify Aur Eliminate Karo Safe Aur Effective Methods Se. Properties Inspect Karke Treatment Plans Implement Karo. Preventive Measures Advise Karo Aur Records Maintain Karo. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Pest Control Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RSPC PEST CONTROL SERVICES will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RSPC PEST CONTROL SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RSPC PEST CONTROL SERVICES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RSPC PEST CONTROL SERVICES expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dombivali, mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. RSPC PEST CONTROL SERVICES expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.

 

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!