Full-Time
Sales
10,000 - 25,000 ₹
/ Per Month
Closes:
29-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 10000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Bhandup West
Working Hours :
10:00 AM – 8:30 PM |
Additional Info
We Are Looking For A Confident, Well-Groomed And Customer-Focused Sales Executive To Join Sajan Jewellers. The Candidate Will Be Responsible For Welcoming Customers, Understanding Their Requirements, Presenting Jewellery, Generating Sales And Maintaining Long-Term Customer Relationships. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery, Jewellery
More info about Sales Executive – Field Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sajan jewellers will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sajan jewellers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sajan jewellers expects the candidate to have the following skills: Jewellery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sajan jewellers expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhandup West, mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sajan jewellers expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 8:30 PM |.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!