Full-Time
Security
25,000 - 35,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Borivali West
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Organizational Tasks Such As Scheduling, Record-Keeping, And Correspondence. Coordinate With Teams To Ensure Smooth Daily Operations. Oversee Policy Implementation And Handle Administrative Challenges. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Secretary / Executive Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED (MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED) will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED (MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED (MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED (MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: borivali west.
8. What are the timings of this job?
Ans. MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED (MNL GLUCK SERVICES PRIVATE LIMITED) expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!