Full-Time
Accounting/Finance
17,000 - 26,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 17000 – Rs. 26000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Bhayander East
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Financial Records, Prepare Tax Filings, And Ensure Compliance With Legal Regulations. Analyze Financial Data To Assist In Decision-Making. Provide Advice On Tax Planning And Savings Opportunities. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Taxation | Skills Needed : GST, Tally
More info about Senior Account Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kunal Suraj Bansal (Bansal Metal Corporation) will provide a salary in the range of 17000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kunal Suraj Bansal (Bansal Metal Corporation) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kunal Suraj Bansal (Bansal Metal Corporation) expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kunal Suraj Bansal (Bansal Metal Corporation) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OM SAI COMMERCIAL COMPLEX , BHAYANDER EAST.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kunal Suraj Bansal (Bansal Metal Corporation) expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!