Full-Time
Administrative
18,000 - 22,000 ₹
/ Per Month
Closes:
30-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Cotton Green
Working Hours :
10:00 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Organizational Tasks Such As Scheduling, Record-Keeping, And Correspondence. Coordinate With Teams To Ensure Smooth Daily Operations. Oversee Policy Implementation And Handle Administrative Challenges. Take Update And Followup With Other Team Members. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | MS Word, > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel
More info about Administrative Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A and A ASSOCIATES will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 28, Babu Genu Nagar, Goteshwar Mandir Chawl, Harish Arjun Palay Marg, near Sai Baba Mandir Cotton green, Mumbai, Maharashtra 400033.
8. What are the timings of this job?
Ans. A and A ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!