Square Jobs

Jobs

popup cross
Chief Accountant
Job Type Full-Time category Accountant salary 30,000 - 125,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Kolkata, West Bengal, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Male
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 30000 – Rs. 125000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Baguihati
Working Hours :
10.00 AM – 7.00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Are A Llp Concern And Large Importer Of Chemicals And Polymers. Candidate Must Conversant With Contr Gst, Tds And Other Allied Laws Besides Accounts And Finalisation.You Can Send Your Cv On Whatsapp To 8100162326(No Phone Call Pls) Mention Your Present Salary,Expected Salary,Notice Period If Any In Your Cv. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally, Finalization, TDS | Taxation, Audit
More info about Chief Accountant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JAIMARUTI POLYCHEM LLP (JAIMARUTI POLYCHEM LLP) will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JAIMARUTI POLYCHEM LLP (JAIMARUTI POLYCHEM LLP) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JAIMARUTI POLYCHEM LLP (JAIMARUTI POLYCHEM LLP) expects the candidate to have the following skills: Audit, Finalization, Gst, Tally, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. JAIMARUTI POLYCHEM LLP (JAIMARUTI POLYCHEM LLP) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: kolkata, Baguihati, DIAMOND ARCADE, KOLKATA-700059.

8. What are the timings of this job?
Ans. JAIMARUTI POLYCHEM LLP (JAIMARUTI POLYCHEM LLP) expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM – 7.00 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!