Square Jobs

Jobs

popup cross
Computer Operator
Job Type Full-Time category Computer/IT salary 22,000 - 25,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Delhi, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 22000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Shalimar Bagh
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Internet Surfing, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Tally, Computer, Email
More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Thermo Plast will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Thermo Plast expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Thermo Plast expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Reliance Thermo Plast expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AD 131D SHALIMAR BAGH DELHI NEAR SHALIMAR DIGNOSTIC CENTER.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Thermo Plast expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.

 

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!