Full-Time
Field Officer
15,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
01-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Vasai Road East
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
We Are Looking For An Energetic Field Sales Executive To Pitch And Promote Enox Weld Equipments . The Role Mainly Focuses Purely On Visiting New Companies, Fabrication Workshops And Manufacturing Plants To Expand Our B2B Client Base .1) Conduct Daily Door Cold Visits To New Factories And Workshops . 2) Product Pitching Introduced The Enox Brand And Showcased A Range Of Our Tig Mig Welding Machines Accessories Everything.3) Collect Contact Details To Generate Leads Understand Customer Requirements And Close Sales. 4) Maintain And Submit A Daily Log Of All New Companies. 6) Valid Driving Licence 7) If Two Wheeler Bike Plus Daily Petrol And Travelling Allowance Plus Maintenance. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Corporate Tie Ups, B2C, License | Should Have : Bike
More info about Field Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ENOX WELD EQUIPMENTS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ENOX WELD EQUIPMENTS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ENOX WELD EQUIPMENTS expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Corporate tie ups, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ENOX WELD EQUIPMENTS expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kaman bhiwandi road vasai East.
8. What are the timings of this job?
Ans. ENOX WELD EQUIPMENTS expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!