Full-Time
Sales
15,000 - 25,000 ₹
/ Per Month
Closes:
29-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Rajkot
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Visit Dental Clinics Daily To Meet Doctors And Showcase Dental Products (Aligners, Implants, Crowns)Build Strong Relationships With Dentists To Generate Recurring Business. B2B, License | Should Have : Bike
More info about Field Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SIGMA STAFFING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SIGMA STAFFING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SIGMA STAFFING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rajkot, Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. SIGMA STAFFING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!