Full-Time
Computer/IT
25,000 - 35,000 ₹
/ Per Month
Closes:
29-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 – Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Belapur
Working Hours :
10:00 am – 7:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about It Technician/Network Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pc Zones It Services Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pc Zones It Services Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pc Zones It Services Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pc Zones It Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Belapur, mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pc Zones It Services Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am – 7:00pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!