Square Jobs

Jobs

popup cross
Jr. Accountant
Job Type Full-Time category Accountant salary 15,000 - 18,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 29-11-2026
Location Delhi, India
Job Info
No of Jobs: 2
Posted: 30-09-2026
Apply Before: 29-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Nangloi
Working Hours :
10 AM – 7 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Billing Aur Invoicing Karna. Gst Aana Chhaiye. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally, TDS | Book Keeping
More info about Jr. Accountant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Subhiksh Steel Impex Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Subhiksh Steel Impex Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Subhiksh Steel Impex Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Subhiksh Steel Impex Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H. No. 2, Kh. No. 12/11, Amanpuri, Teacher’s Colony, Behind Mahadev Dharam Kanta (Najafgarh Road), Nangloi, Delhi-110041.

8. What are the timings of this job?
Ans. Subhiksh Steel Impex Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10 AM – 7 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!