Full-Time
Helper
16,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
01-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 16000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Borivali West
Working Hours :
Morning Shift 7 pm to 4 pm Afternoon 3 pm to 12 pm Night 11 pm to 8 am
Additional Info
Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records.
More info about Loader And Unloader Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Comett Staffing Solution will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Comett Staffing Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Comett Staffing Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai:Borivali.
8. What are the timings of this job?
Ans. Comett Staffing Solution expects the candidate to work for the following hours: Morning Shift 7 pm to 4 pm Afternoon 3 pm to 12 pm Night 11 pm to 8 am.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!