Full-Time
Picker/ Packer
18,000 - 21,000 ₹
/ Per Month
Closes:
01-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 18000 – Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Jogeshwari West
Working Hours :
Morning Shift – 6AM TO 3PM , afternoon Shift – 3PM TO 12AM ,Night Shift -11PM TO 8AM (Rotational shift timing)
Additional Info
Call Me More Details- 7977121047.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TACTICS MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TACTICS MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TACTICS MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai – Jogeshwari West.
8. What are the timings of this job?
Ans. TACTICS MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: Morning Shift – 6AM TO 3PM , afternoon Shift – 3PM TO 12AM ,Night Shift -11PM TO 8AM (Rotational shift timing).
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!