Full-Time
Sales
15,000 - 35,000 ₹
/ Per Month
Closes:
28-11-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Mota Mava
Working Hours :
9:00 AM – 7:00 PM | Thursday to Tuesday
Additional Info
Field Sales, Good Communication. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike
More info about Sales Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dorence industries pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dorence industries pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dorence industries pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, Dealer, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dorence industries pvt ltd expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dorence Industries Pvt LtdShaligram Industrial Zone, Plot No. 4-5, behind Police Choki, Ravki, Gujarat 360005.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dorence industries pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:00 AM – 7:00 PM | Thursday to Tuesday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!