Full-Time
Software engineer
15,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
01-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Pandit Colony
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Design, Develop, And Maintain Software Solutions To Meet User Requirements. Write Clean, Efficient Code And Debug Issues During Testing. Collaborate With Teams To Deliver High-Quality Applications. 1 – 2 Years Experience Compulsory.
More info about Software Developer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CodeHub India will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CodeHub India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CodeHub India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. CodeHub India expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pandit Colony, nashik.
8. What are the timings of this job?
Ans. CodeHub India expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!