Square Jobs

Jobs

popup cross
South Indian Cook
Job Type Part-Time category Cook salary 24,000 - 30,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 28-11-2026
Location Hyderabad, Telangana, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 29-09-2026
Apply Before: 28-11-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 0-2 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 10 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 24000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Kismatpur
Working Hours :
7 AM to 4 PM
Additional Info
Looking For An Experienced South Indian Cook To Prepare Daily Meals, Curries, Sambar, Rasam And Other South Indian Dishes. Should Also Be Willing To Support Catering Orders And Bulk Cooking When Required. Experience In Restaurant Or Catering Kitchen Preferred. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | South Indian
More info about South Indian Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sisi’S Kitchen Catering Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sisi’S Kitchen Catering Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sisi’S Kitchen Catering Services expects the candidate to have the following skills: South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sisi’S Kitchen Catering Services expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sisi’s kitchen Catering services, Kismatpur road, Bandlaguda Jagir, Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sisi’S Kitchen Catering Services expects the candidate to work for the following hours: 7 AM to 4 PM.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!