Full-Time
Accounting/Finance
10,000 ₹
/ Per Month
Closes:
04-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Adityapur
Working Hours :
10:00 am – 6:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Book Keeping, Journal Entry, Tax returns | Skills Needed : GST, TDS, Tally
More info about Accountant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abiraa Arts will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abiraa Arts expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abiraa Arts expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ashiana trade centre/ Adityapur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Abiraa Arts expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am – 6:00pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!