Full-Time
Advocate
20,000 - 30,000 ₹
/ Per Month
Closes:
02-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 20000 – Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Goregaon West
Working Hours :
10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Drafting Skills Of Civil And Criminal Matters, Litigation & Non-Litigation For Regular Courts, Appeal Courts, Rera, Nclt, Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Associate Advocate Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Adv Pankaj G Jain & Associates will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Adv Pankaj G Jain & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Adv Pankaj G Jain & Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Adv Pankaj G Jain & Associates expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.15, 1st floor, Vishnu Sadan, Opposite Vijay Sales Showroom, Near Ratna Restaurant, S V Road, Goregaon West, Near Station, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Adv Pankaj G Jain & Associates expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 7:00 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!