Full-Time
Engineering
30,000 - 80,000 ₹
/ Per Month
Closes:
02-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 30000 – Rs. 80000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mulund
Working Hours :
9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
1) Execute And Monitor Electrical Projects As Per Approved Drawings, Boqs, And Project Specifications. 2) Study And Understand Electrical Drawings, Layouts, Boqs, And Technical Specifications. 3) Coordinate With Clients, Consultants, Contractors, Vendors, Supervisors, And Internal Teams. Branch : Electrical, Electrical, Electrical
More info about Electrical Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nikhil Comforts will provide a salary in the range of 30000 INR to 80000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nikhil Comforts expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nikhil Comforts expects the candidate to have the following skills: Electrical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mulund East, mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nikhil Comforts expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM – 6:30 PM | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!