Square Jobs

Jobs

popup cross
Lawyer
Job Type Full-Time category Advocate salary 15,000 - 25,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 02-12-2026
Location Khar Road_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 03-10-2026
Apply Before: 02-12-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Khar West
Working Hours :
10:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Handle Legal Cases Related To Property Disputes, Contracts, And Family Matters. Draft Legal Documents And Represent Clients In Court Or Negotiations. Provide Counsel On Compliance With Civil Laws. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Lawyer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rensar Infra Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rensar Infra Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rensar Infra Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rensar Infra Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RENSAR INFRA PVT LTD. 13TH FLOOR, HICONS CORPORATE LOUNGE 24 ROAD , KHAR (WEST) MUMBAI 400052..

8. What are the timings of this job?
Ans. Rensar Infra Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM – 7:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!