Full-Time
Legal analyst
15,000 - 20,000 ₹
/ Per Month
Closes:
02-12-2026
Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 – Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Andheri West
Working Hours :
09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Conduct Research To Advise Clients. Develop Litigation Strategies. Gather Evidence To Support Claims. Prepare Legal Documents.
More info about Legal Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kubera Setu Infra Realty Opc Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kubera Setu Infra Realty Opc Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kubera Setu Infra Realty Opc Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: unit no. 314,morya landmark Oshiwara near crystal plaza andheri west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kubera Setu Infra Realty Opc Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday.
Tell A Friend
Know someone perfect for this job? Share it with them!