Square Jobs

Jobs

popup cross
Pre-Primary Teacher
Job Type Full-Time category Teaching & Training salary 12,000 - 15,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 02-12-2026
Location Naigaon_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 03-10-2026
Apply Before: 02-12-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Graduate
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 12000 – Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Naigaon East
Working Hours :
9:00 AM – 4:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Develop Lesson Plans And Teach Foundational Skills To Young Learners. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. Pre-Primary, Nursery | Languages : English
More info about Pre-Primary Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R D MEMORIAL HIGH SCHOOL will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R D MEMORIAL HIGH SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R D MEMORIAL HIGH SCHOOL expects the candidate to have the following skills: English, Nursery, Pre-primary.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HIGH SCHOOL, NAIGAON EAST.

8. What are the timings of this job?
Ans. R D MEMORIAL HIGH SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: 9:00 AM – 4:30 PM | Monday to Saturday.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!