Square Jobs

Jobs

popup cross
Sales Executive
Job Type Full-Time category Sales salary 30,000 - 40,000 ₹ / Per Month End dateCloses: 02-12-2026
Location Mira Road_Mumbai, Maharashtra, India
Job Info
No of Jobs: 1
Posted: 03-10-2026
Apply Before: 02-12-2026
Gender: Any Gender
Age in Years: Any Age
Working Days: 6 days Working
Shift Timings: Day Shift/General Shift
Experience: 2-5 Years
Pay Type: Fixed
Joining Fee Req. from Candidate: No
Work Location: Work From Office
Qualifications: Class 12 Pass
Description

Job Description
Salary Range :
Rs. 30000 – Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 – 2 Years of Experience
Location :
Mira Road
Working Hours :
10:00 AM – 07:00 PM | TUESDAY to SUNDAY
Additional Info
Key Responsibilities Client Meetings: Meet Clients, Show Them Properties, And Give Details About The Project. Negotiation: Talk About Prices, Share Payment Plans, And Close Deals. Market Knowledge: Learn Local Real Estate Trends, Prices, And Rival Projects. Follow-Ups: Keep In Touch With Past Leads And Provide Good Support After The Sale. 1 – 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License
More info about Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PROPERTY PLAZAA will provide a salary in the range of 30000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PROPERTY PLAZAA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PROPERTY PLAZAA expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PROPERTY PLAZAA expects the candidate to have 1 – 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Property Plaaza E7 004 Happy home heights.Behind Property Registration Office. Poonam Garden Mira road East, 401107.

8. What are the timings of this job?
Ans. PROPERTY PLAZAA expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM – 07:00 PM | TUESDAY to SUNDAY.

Apply On The Job
Ready to take the next step? Simply fill out the form and submit your application. It only takes a few minutes!

You are not a logged in member.

Facebook Comments
Facebook Comments
Tell A Friend

Know someone perfect for this job? Share it with them!